1. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Hakan KOCABAŞ ve Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Gazi Durmuş Öksüz, Anneler Günü dolayısıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyarette, Şehidimiz Piyade Komando Er Murat Karaman'ın değerli annesi Hatice Karaman, Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Onur Deniz'in saygıdeğer annesi Hatice Durdu Deniz ve Şehidimiz P.Asb.Çvş. Ahmet Tıraş'ın annesi ziyaret edilerek Anneler Günü kutlandı.792

ALBAY HAKAN KOCABAŞTAN ANNELER GÜNÜNDE VEFA ZİYARETLERİ

Bu özel gün vesilesiyle gerçekleştirilen ziyaret, şehitlerimizin annelerine olan saygı ve minnetin bir ifadesiydi. Albay Hakan KOCABAŞ ve Gazi Durmuş Öksüz, bu anlamlı günde şehitlerimizin annelerini yalnız bırakmadılar ve onların yanında olduklarını gösterdiler.

795

ŞEHİT AİLELERİ HER ZAMAN BAŞ TACI EDİLMELİDİR

Anneler Günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizde büyük bir coşku ve duygusallıkla kutlandı. Bu özel gün, annelerimizin değerini anlamamızı sağlıyor ve onlara olan sevgi ve saygımızı bir kez daha ifade etmemize vesile oluyor.

Osmaniye Kadirli'de Şok Kaza: Otomobil Şarampole Yuvarlandı, 2 Yaralı Osmaniye Kadirli'de Şok Kaza: Otomobil Şarampole Yuvarlandı, 2 Yaralı

794

ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT ANNELERİNİN HÜZNÜNÜ PAYLAŞMAK BİR GÖREVDİR

Şehitlerimizin anneleri, vatan için en değerli varlıklarını feda eden kahramanların anneleridir. Bu nedenle, onların Anneler Günü'nü kutlamak ve yanlarında olmak, bizler için büyük bir onurdur ve görevdir.

794Albay Hakan KOCABAŞ ve Gazi Durmuş Öksüz'ün gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret, şehitlerimizin ailelerine verilen değerin ve vatan sevgisinin bir göstergesi olarak nitelendirilebilir. Bu tür ziyaretler, toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirirken, şehitlerimizin ailelerine olan bağlılığımızı da ortaya koyuyor.

Editör: Ali Çakar