Osmaniye Zorkun Yaylası'nda 9-11 Ağustos'ta 28. Çocuk Şenliği: 20 Farklı Dalda Yarışmalar, Tiyatro Gösterileri ve Daha Fazlası! Osmaniye Zorkun Yaylası'nda 9-11 Ağustos'ta 28. Çocuk Şenliği: 20 Farklı Dalda Yarışmalar, Tiyatro Gösterileri ve Daha Fazlası!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, 25 gün önce Osmaniye'de kaybolan Tuncay Özdem'in cesedi, bir dere yatağında bulundu. Olay, akşam saatlerinde Mustafabeyli Mahallesi'nde meydana geldi. Dere yatağında bir erkek cesedi bulan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi.

Adana'da Kayıp Şahsın Cesedi Bulundu

Yapılan incelemede, cesedin 11 Mayıs'ta Osmaniye'de kaybolan Tuncay Özdem'e ait olabileceği ihtimali üzerine yakınlarına haber verildi. Ceyhan Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırılan cesedin yapılan teşhis sonucu Özdem'e ait olduğu belirlendi.

Kayıp

Tuncay Özdem'in ağabeyi Mustafa Kemal Özdem, kardeşinin kaybolmadan önce Karaçay yakınlarında kameralar tarafından tespit edildiğini ve o günden bu yana kendisinden haber alınamadığını ifade etti. Ailenin acı dolu bekleyişi, cesedin bulunmasıyla sona erdi ancak kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenaze Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülürken, aile de konunun ayrıntılı bir şekilde araştırılmasını talep etti. Kaybolan şahsın bulunması, ailenin duygusal olarak yaşadığı sıkıntıların sona ermesine ve geride kalanların yas sürecine geçişine yardımcı oldu. Yetkililerin soruşturma süreci ve ölüm sebebiyle ilgili yapacakları açıklamalar merakla beklenmektedir.

Editör: Havva Andırır