Osmaniye'de, yaşlıların hayatlarını idame ettirebilmeleri için huzurevi var mı ? Varsa kaç tane huzurevi var gibi soruların cevaplarına sizler için yazımızda yer verdik.  Türkiye'nin 80. ili olan Osmaniye'de belirli bir yaşın üzerinde hayatını tek başına idame ettirmekte zorlanan yaşlıların 24 saat ve yaşam boyu bakımlarının yapıldığı, sosyal bir yaşam sunan huzurevi var mı? 

HUZUREVİ NEDİR?

Huzurevi Neden Gereklidir? Sosyal hayata tutunun. - Huzurevi Fiyatları

Belirli bir yaşın üzerinde hayatını tek başına idame ettirmekte zorlanan yaşlıların 24 saat ve yaşam boyu bakımlarının yapıldığı, sosyal bir yaşam sunan ve çoğu zaman ücretli bakım merkezidir. Çoğunlukla yardımlı yaşam, yaşlı bakımı, bakıcı'lar, hemşirelik bakımı ve acil tıp bakım hizmetleri ile sağlanırlar. Huzurevleri, genellikle Alzheimer hastaları için hafıza bakımı hizmetleri de sunabilir.

OSMANİYE'DE HUZUREVİ VAR MI ?

OSMANIYE POLİS EŞLERİ DERNEĞİ

Osmaniye’deki en iyi 5 otel listesi, hangi oteller var, yaz tatili için Osmaniye uygun otel fiyatı! Osmaniye’deki en iyi 5 otel listesi, hangi oteller var, yaz tatili için Osmaniye uygun otel fiyatı!

Osmaniye'de yaşlıların 24 saat yaşam boyu bakımlarının yapıldığı huzurevi vardır. Şehirin merkezinde yer alan ÖZDEN HUZUREVİ'nde sosyal feliyetler ve yüksek ilgi ile keyifli vakit geçirme imkanı bulabiliyorlar. 

ÖZDEN HUZUREVİ'NİN ADRESİ

Gelinlik Hayalleri Huzurevinde Gerçekleşti

Cumhuriyet Mahallesi Gebeli Caddesi  No:4 MERKEZ/OSMANİYE

ÖZDEN HUZUREVİ İLE İLGİLİ

Osmaniye ili, Merkez ilçesinde bulunan “Osmaniye Özden Huzurevi ” hakkındaki detaylı bilgiler, huzurevi hizmetleri, kalma şartları, varsa huzurevinin fotoğrafları, adresi, telefonu ve iletişim bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.  

Osmaniye Özden Huzurevi Müdürlüğü

2001 yılında faaliyete geçen kurum,  101 kişi huzurevi normal bakım bölümünde , 16 kişi ise özel bakım  biriminde özel bakım görenler olmak üzere toplamda 117 kişilik kapasiteye sahiptir.

Osmaniye Özden Huzurevi Hizmetleri:

Yaşlı bireylerimize huzurevinde konaklama ve yemek hizmeti, sağlık kontrolleri, geziler, sosyal ve kültürel faaliyetler…

Osmaniye Özden Huzurevi Fotoğrafları

osmaniye özden huzurevi 2

osmaniye özden huzurevi 3

osmaniye özden huzurevi 4

osmaniye özden huzurevi 5

osmaniye özden huzurevi 6

osmaniye özden huzurevi 1

Osmaniye Özden Huzurevi İletişim Bilgileri

Telefon: (328) 813 69 12