Mersin Toroslar Kaymakamı iken Cumhur İttifakı Osmaniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen İbrahim Çenet, seçimin hemen ardından Osmaniyelilerin hasret kaldığı hizmetlere başladı. 

Belediyenin asli görevlerine ivme kazandıran Başkan Çenet, elzem olan sorunların biran evvel çözülmesi için canla başla çalışmalarını sürdürüyor. 

Arıcılığa hobi olarak başlayan terör gazisi yılda 1 ton bal üretiyor Arıcılığa hobi olarak başlayan terör gazisi yılda 1 ton bal üretiyor

Güçlü bir ekip kurarak işleri çözüme kavuşturmayı hedefleyen İbrahim Çenet'in iki yardımcısı belli oldu. 

İki yardımcı belli oldu 

Ak Partili Belediye Meclis Üyesi ve Peyzaj Mimarı Kevser Davarcı ile OKÜ Harita Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Selim Serhan Yıldız, Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Osmaniye’de belediye başkanlığı seçimlerinden sonra merakla beklenen Belediye Başkan Yardımcıları da belirlenmeye başlandı.

Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in, yardımcılıklarını yapacak isimleri belirlerken titiz bir çalışma yürüttüğü konuşulurken AK Parti’den de hangi ismi bu makama getireceği merakla bekleniyordu.

Çenet, AK Partinin geçtiğimiz dönemde yönetim kurulu üyeliliği yapan, önceki dönemlerde de parti de tanıtım medya sorumlusu olarak başarılı çalışmalar yürüten Kevser Davarcı’yı Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı olarak belirlediği öğrenildi.

Başkan Çenet, kısa süre önce de bir dönem MHP’den Milletvekili Aday Adayı olan OKÜ’lü Mühendisi Akademisyen Selim Serhan Yıldız’ı yardımcısı olarak belirlemişti.