Oktay Kaynarca Botoks İtirafı ile Sosyal Medyada Gündemde!

Kurtlar Vadisi'nin efsanevi karakteri Süleyman Çakır'ı canlandıran Oktay Kaynarca, katıldığı bir programda estetik ve botoks hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz Di

"Botoks Meselesi Beni Çok İrrite Ediyor"

Kaynarca, erkeklerin estetik yaptırmasına ilişkin konuşmasında, "Botoks meselesi beni çok irrite ediyor" dedi. Botoks yaptıranlara saygı duyduğunu ancak sıcak bakmadığını söyledi.

Maxresdefault-19

"Botoksla Asla Şey Değilim, Olmayacağım da Büyük İhtimalle"

Botoksla ilgili asla bir şey olmadığını ve büyük ihtimalle de olmayacağını belirten Kaynarca, "Botoksla ilgili asla şey değilim, olmayacağım da büyük ihtimalle" dedi.

S C35Be5712Abadbe141E4172052Beed

"Hayatımda Böyle Bir Şeyden Yana Olmadım"

Botoks ve estetik yaptırmayı hiç düşünmediğini açıklayan Kaynarca, "Kimilerinde de anlamıyorsun biliyor musun? Yani yaptırmış adam ama anlamıyorsun. Belki iyisi de olabiliyor. Ama ben hiç hayatımda böyle bir şeyden yana olmadım mesela. Ama ufak tefek şeyler olursa yapılabilir. Neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi

T25 Edhonun Hizir Reisi Oktay 55

Oktay Kaynarca'nın sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu. Botoks ve estetik yaptırıp yaptırmamak konusundaki tartışmalar yeniden alevlendi.

2-12

Sosyal Medyada Tepkiler:

Bazı kullanıcılar Oktay Kaynarca'nın botoks ve estetik karşıtı görüşlerini desteklerken, bazı kullanıcılar ise botoksun bir estetik uygulama olduğunu ve isteyenin yaptırabileceğini savundu.

Resized B82B6 C08C5693Mansetc

Oktay Kaynarca'nın açıklamaları, estetik ve botoks konusuna dair farklı bakış açılarını gündeme getirdi.

Editör: Ali Çakar