Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı efsanevi karakter Süleyman Çakır ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayat verdiği Hızır Çakırbeyli karakterleri ile hafızalara kazınmış bir oyuncu. Başarılı kariyeri ve samimi açıklamalarıyla daima gündemde olan Kaynarca, katıldığı bir programda bu iki ikonik karakter hakkında konuştu.

Oktay Kaynarca Hangi Karakter Daha Çok Hoşuna Gidiyor?

Sunucunun "Süleyman Çakır mı? Yoksa Hızır Çakırbeyli mi?" sorusuna yanıt veren Kaynarca, "Bence Hızır Çakırbeyli" cevabını verdi. Bu tercihinin sebebini ise şu şekilde açıkladı:

"Çünkü Hızır daha insan ve daha olgun. Her şeye hakim ve daha keyifli... Açılımı ve yelpazesi daha geniş bir adam. O yüzden itiraf etmek gerekirse Süleyman Çakır'ı oynamak kolay ama Hızır Çakırbeyli karakterini bütün notalarına basarak oynamak hem daha önemli hem de daha zor. O yüzden Hızır Çakırbeyli hoşuma gidiyor."

Oktay Kaynarca Sokaktaki İlginç Olay

Programda Kaynarca'ya "6. sezondur sokakta rastladığın en ilginç şey nedir?" sorusu da yöneltildi. Kaynarca bu soruya esprili bir şekilde şu şekilde yanıt verdi:

"Bir yere yetişmem gerekiyor nereye olduğunu hatırlamıyorum. Havalimanından hızlıca geçtim. Uçuş kapısını arıyorum neredeydi diye! Oradan bana doğru gelen bir polis memuru 'Bir dakika' dedi. Herkes döndü, baktı. Bana 'Ellerinizi kaldırın' dedi. Hakikaten çok sinirlendim. Ellerimi kaldırdım gelip sarıldı."

Editör: Murat Serdar Yıldız