Beyoğlu Okmeydanı'nda bulunan bir telefon satışı işyerinde yaşanan olayda, işyeri sahibi Erdi Çavuşoğlu, sigara içerek dükkana giren bir müşteriyi uyardı. Ancak uyarıları dikkate almayan müşteri, bağırarak karşılık verince çevredeki gençler müdahale etti. Tartışma kavgaya dönüşürken müşteri gençler tarafından darbedildi.

“SİGARA İÇİLMEZ” UYARISI DAYAKLA BİTTİ"

Olay, Kaptanpaşa Mahallesi'nde geçtiğimiz yaz meydana geldi. Çavuşoğlu'nun dükkanına akşamüstü sigara içerek giren müşteri, uyarılara rağmen sigarayı atmamakta direndi. Çavuşoğlu'nun uyarılarına rağmen müşteri bağırmaya başladı ve kavgaya sebep oldu.

Esnafın bağırarak karşılık vermesi üzerine olay yerine gelen gençler, müşterinin küfür etmesiyle sinirlendi ve saldırdı. Gençlerin saldırısı sonucunda müşteri yumruk ve tekme darbeleriyle yaralandı. Esnaf araya girerek müşteriyi uzaklaştırmaya çalıştı ancak bir genç tarafından atılan uçan tekmeyle tekrar kavga çıktı. Olay, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Cengiz Dede kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne ve hayatı Cengiz Dede kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne ve hayatı

"MÜŞTERİYİ SİGARA İÇMEMESİ KONUSUNDA UYARDIK"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, "Müşteriyi sigara içmemesi konusunda uyardık. Ancak müşteri uyarıları dikkate almayarak bağırmaya başladı. Çevredeki gençler de müdahale etti. İki tarafın tansiyonu yükselince birbirine girdiler. Arkadaşın kafası yarıldı" dedi.

Olayla ilgili olarak hastanede tedavi gören müşterinin emniyete giderek şikayetçi olmadığı belirtildi.