Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

Kadir İnanır'a Doktorundan Kesin Talimat: Öfkelenmek Yasak!

Yaklaşık bir aydır fizik tedavisi gören usta sanatçı Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde bir hareketi yapmakta zorlanınca öfkelendi ve tansiyonu yükseldi. Bu durum üzerine hastaneye kaldırılan İnanır'ın tedavisi tamamlandı.

Kadir Inanir Son Hali

Kadir İnanır'a Doktorundan Önemli Talimat

Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili endişeli hayranlarına müjdeli haber geldi. Prof. Dr. Uğur Türe, İnanır'a tansiyonunun yükselmesine neden olacak her şeyden kaçınması gerektiğini belirterek "Öfkelenmek yasak" dedi.

Kadir Inanir In Son Durumu Ne Kadir Inanir A Ne 16980198 5150 M

Kadir İnanır Ne Kadar Hastanede Kalacak?

Genel kontrolleri için birkaç gün daha hastanede kalacak olan Kadir İnanır'ın, ardından fizik tedavisine devam edileceği öğrenildi.

Kadir Inanir Esi Kim Julide Kural Kimdir

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Usta sanatçı Kadir İnanır'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisine devam ettiği belirtildi. Doktorlar, İnanır'ın öfkesini kontrol etmesi ve tansiyonunu yükseltecek her şeyden uzak durması konusunda uyarılarda bulundu.

Kadir İnanır0101

Kadir İnanır'ın Hayranları Ne Dedi?

Kadir İnanır'ın hayranları, usta sanatçının bir an önce sağlığına kavuşmasını dileyerek geçmiş olsun mesajları yağdırdılar.

Kadir İnanır777744

Kadir İnanır'ın Hastaneye Kaldırılmasının Sebebi Ne?

Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının sebebi, fizik tedavi sırasında bir hareketi yapmakta zorlanması ve bu duruma öfkelenmesi sonucu tansiyonunun yükselmesi olarak açıklandı.

Kadir İnanır'a77777

Kadir İnanır Ne Zaman Taburcu Olacak?

Kadir İnanır'ın genel kontrollerinin tamamlanmasının ardından birkaç gün içinde taburcu olması bekleniyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız