Nurgül Yeşilçay'ın 48 yaşına girmesi ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekmesiyle birlikte, oğlu Osman Nejat Özer'in de büyüdüğü ve annesine olan benzerliğiyle dikkat çektiği görülmekte.

Nurgül Yeşilçay'ın Başarılı Kariyeri

Türkiye'nin önde gelen oyuncularından biri olan Nurgül Yeşilçay, son olarak 'Veda Mektubu' dizisindeki performansıyla adından söz ettirdi.

Sosyal Medya Paylaşımları

Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı yemek videoları ve günlük yaşamına dair paylaşımlarla da dikkat çeken Nurgül Yeşilçay, takipçilerinin ilgisini çekiyor.

Oğlu Osman Nejat Özer

Nurgül Yeşilçay'ın Cem Özer ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat Özer, annesine olan benzerliğiyle dikkat çekiyor ve büyüdükçe annesinin boyunu geçmiş görünüyor.

Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer Evliliği

Sandık Kokusu Atilla nerede, dizide neden yok? Diziden neden ayrıldığı belli oldu! Sandık Kokusu Atilla nerede, dizide neden yok? Diziden neden ayrıldığı belli oldu!

Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer 2004 yılında evlenmiş, ancak evlilikleri 2012 yılında sona ermişti.

Osman Nejat Özer'in İlgisi

Oğlu Osman Nejat Özer'in annesine olan benzerliği ve genç yaşına rağmen annesi gibi dikkat çeken bir görünüme sahip olması, sosyal medyada da ilgi çekiyor.

Nurgül Yeşilçay'ın sosyal medyadaki paylaşımları ve oğlu Osman Nejat Özer'in annesine olan benzerliği, hayranları tarafından ilgiyle takip edilmekte.