68 yaşındaki ünlü müzisyen Nur Yoldaş, yürüyüş yaparken fenalaşarak ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda tedavi süreci belirlenecek.

Hayatı ve Müzik Kariyeri

Kurtçu Doğan’ı Ali Sinan Demir Aslen nereli, ne iş yapar, kaç yaşında, evli mi? Kurtçu Doğan’ı Ali Sinan Demir Aslen nereli, ne iş yapar, kaç yaşında, evli mi?

Nur Yoldaş, 1975 yılında Yalova'da doğmuştur. Müzik kariyerine başlamadan önce basketbol oynamış ve amatör liglerde yer almıştır. 1993 yılında kuvvet antrenörlüğü eğitimine başlamış, ardından triatlon ve koşu sporlarına yönelmiştir. Latin danslarına da ilgi duyan Yoldaş, pek çok uluslararası yarışmada başarılı olmuştur.

Müzik Kariyerindeki Başarıları

Nur Yoldaş, müzik kariyerinde özellikle "Sultan-ı Yegâh" şarkısıyla büyük bir çıkış yakalamıştır. Bu şarkı, Türk popunda yeni bir tarzın önünü açmıştır. Ayrıca "Mihrimah," "Saki," "Nagehan Bustan Faslı," "Nedir Yarabbi Derdim" gibi eserleriyle de tanınır.

Aile Hayatı

Nur Yoldaş, ilk evliliğini 1976 yılında müzisyen Ergüder Yoldaş ile yapmış ve bu evlilikten oğlu Devrim Yoldaş dünyaya gelmiştir. Daha sonra iş adamı Halil İbrahim Tuş ile evlenen Yoldaş, eşi Tuş'un 2001 ekonomik krizi sırasında intihar etmesiyle büyük bir üzüntü yaşamıştır. Şu anda Ankara Kent Orkestrası'nda solist olarak kariyerine devam etmektedir.

Sağlık Durumu ve Tedavi Süreci

Nur Yoldaş'ın sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgi verilmese de, yapılan tetkikler sonucunda tedavi sürecinin belirleneceği ifade edilmektedir. Yoldaş'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler takip edilmektedir.