AK Partili eski milletvekili Niyazi Pakyürek'in ani kaybı, siyasi camiada ve sevenleri arasında derin üzüntüye neden oldu. 72 yaşında hayata veda eden Pakyürek, AK Parti'nin 22. dönem Bursa milletvekilliği görevini üstlenmişti. Hastanede tedavi gördüğü süreçte hayatını kaybettiği belirtilen Pakyürek'in ölüm sebebine dair detaylı bilgi henüz paylaşılmadı.

640X360-5

Niyazi Pakyürek, 1952 yılında Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te doğdu. Vekillik öncesinde serbest muhasebecilik yapmış ve İl Genel Meclisi üyeliği görevinde bulunmuştur. 2002 Türkiye genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Bursa milletvekili seçilerek TBMM'de görev yapmaya başlamıştır.

Bursa Eski Milletvekili Niyazi P

Pakyürek, siyasetteki dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla tanınan bir isimdi. Evli ve iki çocuk babası olan Pakyürek, ailesi ve sevenleri tarafından derin bir özlemle anılacak.

Ak Partili Eski Milletvekili Niy

Niyazi Pakyürek'in cenaze töreni, 5 Mayıs 2024 Çarşamba günü öğle namazını takiben Vatan Camisi'nde düzenlenecek. Cenaze namazının ardından merhum toprağa verilecek. Siyasi camia ve vatandaşlar, Pakyürek'in cenaze törenine yoğun ilgi göstererek, onun anısını yaşatmak için bir araya gelecekler.

301835 22 Donem Ak Parti Bursa M

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında?

Niyazi Pakyürek'in vefatı, sadece ailesi ve yakın çevresi için değil, aynı zamanda onu tanıyan ve seven herkes için büyük bir kayıp oldu. Onun bıraktığı miras ve hizmetler, her zaman hatırlanacak ve saygıyla anılacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Editör: Ali Çakar