Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un üyelerden yetki aldığı Süper Kupa karşılaşmasına U19 takımı ile çıkma ya da hiç çıkmama seçeneklerini değerlendirdi. Kahveci ayrıca Galatasaray'ın Hatayspor'u tek golle yendiği maç için de görüşlerini belirtti.

Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda üyeler, başkan Ali Koç'a Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma ya da hiç çıkmama seçeneklerinden birini uygulaması için yetki verdi. NutSpor YouTube kanalında ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı için alabileceği muhtemel aksiyonu değerlendirdi. Galatasaray-Hatayspor maçını da yorumlayan Nihat Kahveci'nin açıklamaları şöyle:

MUSLERA'YA TEBRİK

Muslera'yı tebrik ediyorum. Büyük takımda istikrarlı bir şekilde 500 maç oynamak kolay değildir hele Galatasaray gibi bir takımda

Ben Muslera'ya 2024 yazıp yanına sonsuzluk koyarım. 

'Ben bırakıyorum' diyene kadar, öyle bir kredi var bana göre.

HATAYSPOR'UN İPTAL EDİLEN GOLÜ

Bende o golle ilgili hiçbir tartışma yok, gol iptali normal.

ICARDI'YE ÖVGÜ

Adamın morali bozulmuyor, kendi kalene gol atıyorsun Kasımpaşa'da, penaltı kaçırıyorsun gidiyorsun telafi ediyorsun. Bu tez konusu olur.

Icardi işin içine artık kafasını koydu. Kafasını çalıştırıyor. Son 3 maçta attığı son 3 gol kafa golü.

SÜPER KUPA YORUMU

Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert Kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Elias Jelert Futbol Kariyeri Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert Kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Elias Jelert Futbol Kariyeri

Galatasaray'ın Fenerbahçe U19 takımı ile sahaya çıktığında ben rotasyon yapacağını düşünmüyorum. Süper Kupa maçına ya çıkmazsın ya da çıkarsan A takımla çıkmalısın. Benim görüşüm, katılan olur, katılmayan olur. U19 takımı ile çıktın, Galatasaray da ciddi oynadı 5-0 falan bitti. Ne olacak? Tarihte yazacak o.Futbolseverlerin yakından tanıdığı ünlü yorumcu Nihat Kahveci, son dönemde Türk futbolunda yaşanan gelişmeleri sık sık yorumluyor. Son olarak, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkma ya da hiç çıkmama seçeneklerini değerlendiren Kahveci, Galatasaray'ın Hatayspor'u tek golle yendiği maçı da ele aldı. İşte, Nihat Kahveci'nin açıklamalarıyla detaylı bir şekilde süslediğimiz futbol değerlendirmesi:

Muslera'ya Tebrikler ve Sonsuzluk Kredisi

Galatasaray'ın kalesinde uzun yıllardır başarılı performansıyla dikkat çeken Fernando Muslera, geçtiğimiz günlerde 500. resmi maçına çıktı. Bu önemli kilometre taşını değerlendiren Nihat Kahveci, Muslera'yı tebrik etti ve bu başarısının devamını diledi. Ayrıca, Kahveci, Muslera'nın performansına ve hizmetlerine sonsuz bir kredi verdiğini belirterek, "Ben Muslera'ya 2024 yazıp yanına sonsuzluk koyarım. 'Ben bırakıyorum' diyene kadar, öyle bir kredi var bana göre" şeklinde konuştu.

Hatayspor'un İptal Edilen Golü

Galatasaray'ın Hatayspor ile oynadığı maçta yaşanan tartışmalı gol pozisyonuna da değinen Kahveci, Hatayspor'un golünün iptal edilmesine ilişkin "hiçbir tartışma yok" yorumunu yaptı ve bu kararın normal olduğunu vurguladı.

Icardi'ye Övgü

Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta attığı golle dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi'yi öven Kahveci, oyuncunun moralinin bozulmadığını ve son maçlarda kafa golü atmaya başladığını belirtti. Ayrıca, Icardi'nin performansının artmasıyla ilgili olarak "Kafasını işin içine koydu. Kafasını çalıştırıyor. Son 3 maçta attığı son 3 gol kafa golü" dedi.

Süper Kupa Maçı Yorumu

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkma ya da hiç çıkmama seçeneklerini değerlendiren Kahveci, bu durumda rotasyon yapılmasını beklemediğini ifade etti. Ona göre, ya maça çıkmamak ya da A takımı ile çıkmak gerekiyor. U19 takımı ile çıkılması durumunda ise, Galatasaray'ın ciddi bir oyun sergileyerek maçı büyük farkla kazanabileceğini söyledi.

Nihat Kahveci'nin değerlendirmeleri, futbolseverler tarafından dikkatle takip ediliyor ve geniş bir yelpazede tartışma konusu oluşturuyor.