Kasım ayında tutuklanan Nihal Candan, cezaevinde anoreksiya nervoza teşhisi konulduktan sonra serbest bırakıldı. Hızla kilo kaybeden Candan'ın son durumu, sevenlerini üzdü. Kamuoyunda merak edilen Nihal Candan'ın sağlık durumu ve kilosuyla ilgili detaylar hala gündemde.

Nihal Candan Kac KiloNihal Candan Kac Kilo Iste

NİHAL CANDAN CEZAEVİNDE KAÇ KİLO VERDİ 

Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla 5.5 ay önce tutuklandıktan sonra Anoreksiya nervoza teşhisi konuldu. 37 kiloya kadar düştüğü için cuma günü doktor onayıyla tahliye edildi. Candan'ın son hali ve kilosu kamuoyunun dikkatini çekti. Tahliye sonrası yaşadığı süreç ve görüntüleri merak konusu oldu.

Gelinim Mutfakta 15 Mayıs puan durumu, çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 15 Mayıs puan durumu, çeyrek altını kim kazandı?

Nihal Candan Kac Kilo 1

SON GÖRÜNTÜSÜ HERKESİ ŞAŞIRTTI 

Cezaevinden tahliye olduktan sonra evine dönen Nihal Candan, kendisini bir kuaförde buldu. Kanal D Ana Haber'e verdiği röportajda Candan, süreç boyunca birçok doktorla karşılaştığını ve polisten çok doktor gördüğünü belirtti. Ailesini en çok özlediğini ifade eden Candan, ailesinin desteğinin kendisi için büyük önem taşıdığını dile getirdi. Rahatsız olduğunu kabul eden Candan, sadece nefes darlığı yaşadığını ve bunu atlattığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

KARDEŞİNİ ZİYARET ETMEYECEK

Oldukça yorgun görünen ve zayıflamış bir halde olan Candan'ın yüzündeki kilo kaybı dikkat çekti. Cezaevinde zamanını kitap okuyarak ve televizyon izleyerek geçiren Candan, yaşadığı travmalar nedeniyle tutuklu olan kardeşi Bahar Candan'ı ziyaret edemeyeceğini açıkladı.