Murat Dalkılıç'ın son görüntüsü, özellikle burnundaki değişiklikle dikkat çekerken, şarkıcının burun ameliyatı sonrası yeni hali eleştirilere neden oldu. Murat Dalkılıç'ın burnuyla ilgili ortaya atılan Michael Jackson benzetmeleri de gündemde. Peki, Murat Dalkılıç'ın burun ameliyatı sonrası durumu ne? Murat Dalkılıç'ın son hali ve burun değişikliği detayları haberimizde yer alıyor.

MURAT DALKILIÇ'IN SON DURUMU

Şarkıcı Murat Dalkılıç, uzun süredir yaşadığı burun rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz şubat ayında 9. kez ameliyat masasına yattı. Ameliyat sonrası ilk kez kameralar karşısına geçen Dalkılıç'ın son hali merak konusu oldu.

Prens 3. Sezon yayınlandı mı, yayın tarihi, kanalı netleşti! Prens 3. Sezon yayınlandı mı, yayın tarihi, kanalı netleşti!

Murat Dalkilic In Son Hali Murat

BURNU DEĞİŞTİ, TEPKİLER ARTTI

Neslihan Atagül'ün bir etkinliğine katılan Murat Dalkılıç, son estetik operasyonunun ardından dikkat çekici bir görünüme sahip oldu. Ancak, şarkıcının bu yeni hali, hayranları arasında tartışmalara neden oldu. Bazı takipçileri, Dalkılıç'ın görüntüsünü beğenmeyerek eleştirilerde bulundu ve daha fazla estetik yapmaması gerektiğini belirtti.

BURNU İÇİN 9 OPERASYON

Dalkılıç, daha önce katıldığı bir programda burun rahatsızlığından bahsetmiş ve geçirdiği 9 ameliyatı açıklamıştı. İlkokul yıllarından itibaren yaşadığı burun sorunları nedeniyle estetik operasyonlar geçirdiğini ifade eden şarkıcı, son ameliyatının ardından artık daha fazla estetik yapmayacağını dile getirmişti.