Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 15 Mayıs Çarşamba günü heyecan dolu bir bölüm daha ekranlara geldi. Bu bölümde gelinler, en güzel piliç topkapıyı yapmak için kıyasıya yarıştı. Kayınvalideler de gelinlerine yüksek puanlar vererek onları destekledi.

Geli̇ni̇m Mutfakta88887777

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI?

Seda, hazırladığı lezzetli ve sunumlu piliç topkapı ile jürinin ve kayınvalidelerin beğenisini kazandı. Gün sonunda en yüksek puanı alan Seda, haftanın birincisi olarak çeyrek altını kazandı.

Geli̇ni̇m Mutfakta3258200258520

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMLARI NE?

Gelinim Mutfakta'da günün birincisi, kayınvalidelerin verdiği puanlar ve yarışmanın sunucusu Nursel Ergin'in puanlarının toplanmasıyla belirleniyor. 15 Mayıs 2024 tarihli bölümde Seda, toplamda en yüksek puanı alarak birincilik koltuğuna oturdu.

GELİNİM MUTFAKTA  GELİNLERİN PUAN DURUMLARI NE?

Damla
Zeynep
Arife

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi

GELİNİM MUTFAKTA NELER OLDU?

Bölümde gelinler, piliç topkapıyı en iyi şekilde pişirmek için büyük çaba gösterdi. Sunumlar da oldukça önemliydi. Kayınvalideler de gelinlerine destek olmak için puanlamada cömert davrandılar. Yarışma boyunca keyifli ve gergin anlar yaşandı.

Editör: Murat Serdar Yıldız