İBB PERSONEL ALIMI 2024, 34 personel için başvuru ekranı! İBB PERSONEL ALIMI 2024, 34 personel için başvuru ekranı!

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, Antalya'da merakla beklenen isimlerden biri olan İYİ Parti Antalya Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal'ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgileri derledik.

Nesrin Ünal, 1961 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Ünal, meslek hayatına Antalya Devlet Hastanesi'nde dahiliye uzmanı olarak başlamıştır.

Siyasi kariyerine MHP'de adım atan Nesrin Ünal, 21. dönemde MHP'den Antalya milletvekili olarak görev yapmıştır. Ancak, 8 Ekim 2002 tarihinde MHP'den istifa etmiştir.

2023 genel seçimlerinde ise İYİ Parti'den milletvekili adayı olan Ünal, ne yazık ki seçilememiştir. Evli olan Nesrin Ünal, üç çocuk annesidir.

Nesrin Ünal, Antalya'da uzun yıllardır sağlık sektöründe edindiği deneyim ve siyasi tecrübesiyle dikkat çeken bir isimdir. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Antalya Belediye Başkanı olma hedefiyle İYİ Parti'den adaylığını koymuştur.

Antalya halkı tarafından merakla beklenen bu seçimlerde Nesrin Ünal'ın performansı ve vaatleri büyük bir önem taşımaktadır.