Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz akşam TFF Eski Başkanı Servet Yardımcı'nın oğlu Kaan Yardımcı ile birlikte bir mekandan çıkarken görüntülendi. İkilinin yeni aşkı sosyal medyada büyük merak uyandırdı. Peki, Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Gönül Dağı bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Gönül Dağı bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?

Nesrin Cavadzade'nin Sevgilisi Kaan Yardımcı Kimdir?

Kaan Yardımcı: Kaan Yardımcı, Rizeli bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Londra'da yaşayan Kaan Yardımcı'nın bir kardeşi daha olduğu bilinmektedir. Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi olan Kaan Yardımcı, babası Servet Yardımcı'nın 2022 yılında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olduğu dönemde daha geniş bir kamuoyu tarafından tanınmıştır.

Kaan Yardımcı'nın sosyal medya hesabı olan Instagram'da 'kaanyardimci1' kullanıcı adıyla aktif olduğu bilinmektedir.

Nesrin Cavadzade'nin Kaan Yardımcı ile yaşadığı aşk, basının ve hayranlarının dikkatini çekmiş, ikilinin birlikte görüntülenmesiyle birlikte Kaan Yardımcı'nın kimliği merak konusu olmuştur.

Nesrin Cavadzade'nin Kariyeri ve Öne Çıkan Projeleri

Nesrin Cavadzade, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 1982 doğumlu olan Cavadzade, "Yasak Elma" ve "Şahane Hayatım" gibi dizilerdeki rolleriyle tanınmaktadır. Başarılı oyuncunun kariyeri boyunca pek çok önemli projede yer aldığı bilinmektedir.

Nesrin Cavadzade'nin Kaan Yardımcı ile olan ilişkisi hakkında daha fazla detayın ilerleyen zamanlarda açıklanması beklenmektedir.