Ndombele'nin Galatasaray Macerası Hayal Kırıklığıyla Sonuçlandı

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan kiraladığı Tanguy Ndombele'nin performansı büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Sarı-kırmızılı forma altında sadece 664 dakika süre alan Fransız futbolcunun, maç başına kazandığı para dudak uçuklattı.

Tottenham'dan kiralanan Ndombele'nin sözleşmesindeki 15 milyon Euro'luk opsiyon kullanılmadı ve bu durumun ardından İstanbul'daki evini boşaltarak kulüple ilişiğini kestiği belirtildi. 26 maçta sadece 1 asist yapabilen futbolcu, toplamda 664 dakika süre alabildi. Galatasaray'ın Ndombele için ödediği miktar ise 3.1 milyon Euro (108.3 milyon TL) olarak kaydedildi.

Bu verilere göre Ndombele'nin bir dakikası 4 bin 688 Euro (164 bin TL) olarak hesaplandı. Bu rakam, oyuncunun Galatasaray'daki performansına ve kazandığı paraya dair dikkat çekici bir ölçüt oluşturdu. Bu durum, Galatasaray taraftarları arasında ve futbol kamuoyunda büyük bir şaşkınlık ve hayal kırıklığı yarattı.

Ndombele'nin Galatasaray'daki macerası, daha önce Napoli ve Lyon gibi takımlarda da kiralık olarak geçici dönemlerle sınırlı kalmıştı. Ancak, Galatasaray'la birlikte üçüncü takım olarak bonservisini alma isteği olmayan oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor.

Galatasaray'ın Ndombele transferinden beklediği verimi alamaması, kulüp yönetimi ve taraftarlar arasında büyük bir hüsran yarattı. Bu durum, gelecek transfer dönemlerinde kulübün transfer politikalarının gözden geçirilmesi gerekliliğini de gündeme getirdi.

PARİS OLİMPİYATLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR-BİTİYOR? 2024 Paris Yaz Olimpiyatları Doodle oldu! Türkiye Olimpiyatlarda yer alacak mı? PARİS OLİMPİYATLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR-BİTİYOR? 2024 Paris Yaz Olimpiyatları Doodle oldu! Türkiye Olimpiyatlarda yer alacak mı?
Editör: Havva Andırır