Gündemde sıkça adı geçen Mustafa Rahman Tohma, Mısır, buğday ve hayvan yemi üretiminde bulunan bir çiftçidir. Aynı zamanda uzun boylu olması nedeniyle geçmişte birkaç kez modellik yapmıştır. Mustafa Tohma, 6 Kasım 1982 tarihinde Antakya'da doğmuştur ve aile işini devam ettirerek çiftçilik yapmaya devam etmektedir.

Şehrazat dizisi Sıla kim oynuyor, gerçek adı ne, (Ecem Çalhan) aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim? Şehrazat dizisi Sıla kim oynuyor, gerçek adı ne, (Ecem Çalhan) aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim?

MUSTAFA RAHMAN TOHMA'NIN HAYATI

Mustafa Rahman Tohma, Antakya'da doğmuş ve ziraat fakültesinden mezun olduktan sonra aile mesleği olan çiftçiliği sürdürmeye karar vermiştir. Kendisi Mısır, buğday ve hayvan yemi üretmektedir. Ayrıca uzun boylu olması nedeniyle modellik teklifleri almış ve bu teklifleri aile dostlarını kırmamak adına değerlendirmiştir.

MESLEĞİ VE EĞİTİMİ

Mustafa Tohma'nın mesleği çiftçiliktir. Ziraat fakültesinden mezun olduktan sonra aile işine katılmış ve üretimlerini sürdürmektedir. Çiftçilik kariyerine devam eden Mustafa Tohma, tarımsal üretimde önemli bir yere sahiptir.
Mustafa Rahman Tohma, çiftçilik mesleğini sürdürmektedir ve tarımsal üretimde başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Uzun boylu olması nedeniyle modellik teklifleri alan Tohma, aile işini devam ettirme kararı almıştır.