Yabani'nin Alaz'ı Bertan Asllani sevgilisi kimdir, evli mi? Kaç yaşında, aslen nereli, mesleği nedir? Yabani'nin Alaz'ı Bertan Asllani sevgilisi kimdir, evli mi? Kaç yaşında, aslen nereli, mesleği nedir?

Ünlü sanatçı Mustafa Keser'in arabesk müziğin önemli isimlerinden Müslüm Gürses ve Orhan Gencebay hakkındaki eleştirileri, müzik camiasında tartışmalara yol açtı. İşte, bu konudaki gelişmeler ve tepkiler:

Mustafa Keser'in Eleştirileri
Mustafa Keser, Orhan Gencebay için "İyi bir müzisyendir ama iyi bir ses sanatçısı değildir" ifadesini kullanmıştı. Müslüm Gürses için ise "Türkiye'nin en lezzetli seslerinden biridir ama hayatımda dinlemedim çünkü kötü okuyor" şeklinde konuşmuştu.

Muhteşem Candan'dan Tepki
Müslüm Gürses'in yakın dostu ve yapımcısı Muhteşem Candan, Mustafa Keser'in sözlerine tepki gösterdi. Candan, "Mustafa Keser ustanın sanatına her zaman saygı duyarım. Bence halkın seçtiği ve yıllarca baş tacı ettiği iki büyük sanatçıya bu yorumu talihsiz bir açıklama buluyorum. Hele hayatta olmayan bir sanatçı olan Müslüm Gürses'e söylenen bu sözleri esefle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Veysi Akkaya'dan Tepki
Müslüm Gürses'in son klibini çeken yönetmen ve bestekar Veysi Akkaya da Mustafa Keser'in sözlerine büyük tepki gösterdi. Akkaya, "Mustafa Bey hayatı sanat yolunda, yıllanmış emektarlığı ile halkın gönüllerinde yer almış bir yorumcuya bu halde sözler söylemesi çok ayıp, yakışmadı. Eserlerinden bahsedeceğine rahmetli olmuş birisinden konuşmak sanatçılığın adabına uymaz" şeklinde konuştu.

Mustafa Keser'in Müslüm Gürses ve Orhan Gencebay hakkındaki eleştirileri, müzik camiasında geniş yankı buldu. Sanatçıların dostları ve hayranları, Keser'in sözlerine karşı tepki gösterirken, konuyla ilgili gelişmeler merakla takip edilmeye devam ediyor.