Ünlü pop şarkıcısı Murat Dalkılıç, sağlık sorunları nedeniyle dokuzuncu kez cerrahi müdahale geçirerek burun estetiği operasyonu geçirdi. İlkokul yıllarından beri burun sorunlarıyla mücadele eden Dalkılıç, ameliyat sonrası yeni görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu gelişme, hayranlarını şaşırttı.

ESTETİK OPERASYONLARA DEVAM

Murat Dalkılıç'ın estetik operasyonlara devam etmesi, bazı izleyiciler tarafından ünlü pop yıldızı Michael Jackson'a benzetildi. Bu sürekli değişen görünümü nedeniyle eleştirilen Dalkılıç, geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamada, doğuştan gelen bir sağlık sorunu nedeniyle ilkokul yıllarından beri burun estetiği operasyonları geçirdiğini ve artık bu operasyonlara son verdiğini belirtmişti.

SAĞLIK SORUNLARI VE AMELİYATLAR

2019 yılında bir programa katılan Dalkılıç, burun sorunlarının kıkırdaklarının dışarı doğru çıkmasıyla ilgili olduğunu ve bu durumun hayatını zorlaştırdığını söylemişti. Doktorların bu durumu düzeltmek için kemik ve kıkırdaklarını düzelttiğini belirten Dalkılıç, ameliyatların ardı arkası kesilmediğini ancak artık burun estetiği yaptırmayacağını ifade etmişti.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Şimşek kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Şimşek kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

Murat Dalkılıç'ın son ameliyatı ve yeni görüntüsü, sosyal medyada geniş bir tartışma yaratırken, hayranları ve takipçileri ünlü şarkıcının sağlığı için endişeleniyor.