Bir dönem hamile olduğunu iddia ederek gündeme gelen ve sonrasında askere çağrılmasıyla yakalama emri çıkarılan TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, sevgilisinden aldığı evlenme teklifi anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Gezgin, videonun altına 'kocam' notu düştü.

Evrenos Gazi tarihte kimdir, gerçek adı ne, kim oynuyor? Evrenos Gazi tarihte kimdir, gerçek adı ne, kim oynuyor?

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, hamile olduğu senaryosunun ardından geniş bir tartışma platformunda yer almıştı.

Mükremin Gezgin Evlilik

SEVGİLİSİNDEN EVLENME TEKLİFİ ALDI 

Hakkında askere çağrılma ve yakalama emri çıkarılma gibi hukuki süreçler yaşayan sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin, magazin dünyasında aralıklarla yer almaya devam ediyor.

MÜKREMİN GEZGİN'E SEVGİLİSİ EV HEDİYE ETTİ 

Son olarak, sevgilisi tarafından kendisine hediye edilen bir evin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak "Bu mutluluğu bana yaşattığın için sana minnettarım" notuyla duygusal bir mesaj ile paylaşan Gezgin, sosyal medya platformlarında büyük yankı uyandırdı.

Mükremin Gezgin Evlenme Teklifi

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi tarafından evlenme teklifi alan Gezgin'in yaşadığı bu olay, sosyal medyada birçok tartışma ve alay konusu haline gelmişti.

Gezgin, "Her şeyi bir insan sosyal medyada paylaşmak zorunda değil, ben de sürekli nazara göze geldiğim için 11 aydır göstermiyordum ve artık göstermek gerektiğini düşündüm. Beni istemeye geldiler ve nişan taktılar" ifadelerini kullandı.