Ünlü televizyon programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' 15 Mayıs tarihli canlı yayının izleme linki merak konusu oldu. Son bölümde yaşanan gelişmeler ve detaylar ayrıntılarıyla ilgiyle takip ediliyor. İşte Müge Anlı'nın son bölümünde yaşananlar ve canlı izleme linki!

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

MÜGE ANLI CANLI İZLEME LİNKİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 15 Mayıs tarihli canlı yayınına ait izleme linki, program resmi internet sitesinde ve çeşitli dijital platformlarda bulunmaktadır. İzleyiciler, canlı yayını kaçırmamak için Müge Anlı'nın resmi web sistemi veya ATV kanalının çevrimiçi yayınlarını takip edebilirler.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Başarısız meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de sürekli söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde uğraştığı hayatlar, cinayete kurban giden kişiler ve kayıpların tüm kayıpların ortaya çıkararak onları ortaya çıkararak, aydınlatmaya devam ediyor.

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

ŞABAN ATAŞ'IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ AÇIĞA ÇIKTI

Eşi her şeyi Müge Anlı'ya anlattı. Şaban Ataş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Emine Hanım, kocası Şaban Ataş'ı Burhanettin'in öldürdüğünü itiraf etti. Emine Hanım kocasının çok küfür ettiğini, Burhanettin'in de Mert'in beysbol sopası ile Şaban'a vurup öldürdüğünü, oğlu Mert'e durumu haber yaptıklarını, cenazeyi depoda sakladıklarını anlattı.

EMİNE HANIM'IN İTİRAFLARI

Şaban Ataş'ın eşi cinayetinin hayatı anlattı. İtirafın ardından sevgilisi ile karşı karşıya. Burhanettin Bey ise her şeyi inkar etmeye devam etti. Emine Hanım, Burhanettin'in beysbol sopasıyla Şaban'a vurduğunu, ardından da çamaşır ipiyle onu boğmaya çalıştığını tekrarladı. Emine Hanım'ın annesinin o gün yanında olmadığını, buna rağmen ona söylenmelik yaptırdığını belirtti. Burhanettin Bey öyle bir şey olmadığını, kahvaltıdan sonra evden çıkıp gittiğini, akşam dağda eve arabayla gittiklerini, Emine'nin yaşadıklarını anlattıklarını söyledi.

MERT BEY'İN İTİRAFI

Önce eşi sonra oğlu cinayeti itiraf etti. 'Babamın cenazesini evden Burhanettin ile çıkardık.' Mert Bey, "Annem beni uyandırdı ve Burhanettin'in babasını öldürdüğünü söyledi. Cenazenin yanına gitti. Annem, Burhan ve anneannemin cenazesinin başındaydı" dedi. Mert uyku sersemi ile cenazesini bodruma taşıdığını, iftara kadar cenazenin orada kaldığını, iftar vakti de cenazeyi römorkla taşıyıp attıklarını anlattı.

GÖZALTILAR VE SORUŞTURMA

Eşi ve en yakın arkadaşının kelepçeleri ile gözaltına alındı. İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Şaban Ataş'ın oğulları, yakın arkadaşı ve eşi göz altına alındı. Burhanettin Bey olaydan habersiz olduğunu, masum olduğunu söyledi. Emine Hanım ve Mert'in hiçbir şey yapmadıkları, sadece ulaşıma yardım edildiği, Burhanettin'in cinayetlerinin seyrettiği görüldü.