Fenerbahçe'de ilk ayrılık mı resmileşiyor?

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik direktör Jose Mourinho, Ali Koç ile yaptığı toplantıda ilk ayrılığı belirledi.

Mourinho, Zajc'ın Ayrılmasını İstiyor

Portekizli çalıştırıcı, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'ın takımdan ayrılmasını istediğini Ali Koç'a iletti.

Zajc Neden Gidiyor?

Zajc, Fenerbahçe'ye 2021 yılında transfer olmuştu. Fakat Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un ardından göreve gelen Mourinho'nun oyun planında Zajc yer almadı. Orta sahaya öncelik veren Mourinho, Zajc'ın yerine yeni transferler yapmak istiyor.

Miha Zajc....

Mourinho'nun Transfer Listesinde Kimler Var?

Mourinho, Zajc'ın ayrılığı sonrası boşalan orta saha mevkii için transfer listesini Ali Koç'a sundu. Listede yer alan isimler ile ilgili henüz resmi bir bilgi verilmedi.

PARİS OLİMPİYATLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR-BİTİYOR? 2024 Paris Yaz Olimpiyatları Doodle oldu! Türkiye Olimpiyatlarda yer alacak mı? PARİS OLİMPİYATLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR-BİTİYOR? 2024 Paris Yaz Olimpiyatları Doodle oldu! Türkiye Olimpiyatlarda yer alacak mı?

Fenerbahçe'de Yeni Transferler Yakında mı?

Fenerbahçe'de Zajc'ın ayrılığı sonrası orta saha transferi için çalışmalar hız kazandı. Mourinho'nun listesinde yer alan isimlerle bir an önce anlaşmaya varılması planlanıyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız