Savaş Cebeci ile tanınan vücut geliştirme videoları sosyal medyada dolaşırken, profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan'ın kanlı bir sokak kavgası haberi gündemi sarsıyor.

Kavga Sonrası Özür Dileme

Olayın ardından Savaş Cebeci, yaptığı açıklamada yaşananlardan dolayı özür diledi. "Tüm bu yaşananlardan dolayı önce kendi ailemden sonra tüm sevdiklerimden ve bana inanan takipçilerimden ve kötü örnek olduğum gençlerden özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Fenomen Büşra Karademir kimdir, kim taciz etti, taciz olayının detayları! Fenomen Büşra Karademir kimdir, kim taciz etti, taciz olayının detayları!

Mma Dövüşçüsü Kaan Kazgan'a Saldırı 4

2018'de Karşılaşmışlardı!

2018 yılında yaşanan olayda, oturduğu yerde boks müsabakasını izleyen Kaan Kazgan, daha önce ringte karşılaştığı MMA Türkiye Şampiyonu Batuhan Çarbuğa tarafından arkadan saldırıya uğradı.

Mma Dövüşçüsü Kaan Kazgan'a Saldırı 3

Arkadan Saldırı: Defalarca Yumruk Atıldı

Çarbuğa'nın arkadan yaklaşarak Kazgan'a defalarca yumruk attığı anlar, görgü tanıklarının ve kamera kayıtlarının şahitliğinde gerçekleşti.

Görevlilere De Saldırdılar

Olay yerinde bulunan görevliler ve çevredekiler, duruma müdahale ederken, Çarbuğa'nın saldırgan tavırları sürdü. Kendisini ayırmak isteyenlere de saldıran Çarbuğa, olayı daha da karmaşık bir hal aldırdı.

Mma Dövüşçüsü Kaan Kazgan'a Saldırı 5

O Anlar Anbean Kaydedildi

Kavga anları, sosyal medyada hızla yayılarak geniş kitlelerce izlendi. Görüntüler, olayın şiddetini ve gerilimini gözler önüne serdi.

Editör: Zeliha YAKUT