ABD'li pop ikonu Michael Jackson’ın hayatını konu alan biyografi türündeki "Michael" filmi için geri sayım başladı. 2009’da hayatını kaybeden ve “Popun Kralı” olarak anılan Michael Jackson'ın yaşamı, hayranları tarafından merakla beklenen bir yapım olarak sinema severlerin karşısına çıkacak. Film, 18 Nisan 2025'te vizyona girecek ve ünlü şarkıcıyı, yeğeni Jaafar Jackson canlandıracak.

Büyük Beklenti ve Yönetmen Antoine Fuqua

Filmin yönetmen koltuğunda, “İlk Gün”, “Adalet”, “Tetikçi” ve “Kral Arthur” gibi başarılı filmlere imza atan Antoine Fuqua oturuyor. Lionsgate yapım şirketinden Jim Packer, The Hollywood Reporter'a yaptığı açıklamada, "Sanırım bu şimdiye kadar çektiğimiz en büyük film olacak" dedi ve hayranların filmden beklentisinin çok yüksek olduğunu belirtti.

Kalpazan Dizisi Nerede Çekiliyor, Oyuncuları Kimler, hangi kanalda yayınlanacak? Kalpazan Dizisi Nerede Çekiliyor, Oyuncuları Kimler, hangi kanalda yayınlanacak?

Michael Filmi 1

İlk Büyük Rolüyle Jaafar Jackson

Jaafar Jackson, amcası Michael Jackson'ı canlandıracak olmanın onurunu sosyal medya hesabında "Amcam Michael'ın hikayesini ekrana taşımaktan onur duyuyorum. Dünya çapındaki tüm hayranlarla yakında görüşmek üzere" ifadeleriyle duyurmuştu. Bu, Jaafar'ın ilk büyük rolü olacak. Filmden yayınlanan ilk karede, Jaafar Jackson, Popun Kralı'nın sahne aldığı bir anı canlandırıyor. Yayınlanan karedeki görünümün, 1992-93 tarihlerinde düzenlenen Dangerous turnesinden olduğu belirtildi. Kareyi ise Jackson'ın kariyerinin birçok anını yakalayan ve "This Is It" provalarını ölümsüzleştiren Kevin Mazur çekti.

Michael Filmi 2

Michael Jackson'ın Çocukluğunu Canlandıracak İsim

Michael Jackson'ın çocukluğunu canlandıracak isim de belli oldu. "Popun Kralı"nı 9 yaşındaki Juliano Krue Valdi canlandıracak. Valdi, Jackson’ın kardeşleriyle "Jackson 5" olarak ünlendiği dönemdeki sahnelerde rol alacak. Valdi bu fırsatı, "Bu fırsat benim için çok değerli çünkü Jackson Popun Kralı ve kalbimde çok özel bir yeri var. 5 yıldır onun şarkılarıyla dans ediyorum. Beni çok özel hissettiriyor. Kendimi onun şarkılarıyla dans ederken çok iyi hissediyorum. Michael Jackson'ın enerjisine bayılıyorum" sözleriyle değerlendirdi.

Film İçin Büyük Beklenti

Michael Jackson’ın hayatını anlatan bu film, müzik dünyasında derin izler bırakan sanatçının yaşamına, kariyerine ve kişisel mücadelelerine ışık tutacak. Bu büyük prodüksiyonun hayranları tarafından sabırsızlıkla beklendiği ve sinema dünyasında geniş yankı uyandıracağı şimdiden belli.

Michael Jackson'ın hayatını anlatan "Michael" filmi, güçlü oyuncu kadrosu ve başarılı yönetmeniyle 2025’in en çok konuşulan yapımlarından biri olmaya aday. Popun Kralı’nın efsanevi yaşamını beyaz perdeye taşıyacak bu film, hem müzik hem de sinema tutkunları için kaçırılmayacak bir deneyim sunacak. 18 Nisan 2025’te vizyona girecek olan bu film, Michael Jackson hayranları ve biyografi türü severler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Editör: Zeliha YAKUT