Mersin'de Kuyumcudan Altın Çalan İki Şüpheli Gözaltına Alındı!

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bulunan bir kuyumcudan altın çalmakla suçlanan 3 şüpheliden 2'si, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda gözaltına alındı.

11 Mart tarihinde Siteler Mahallesi'nde Mahmut Gökalp'ın işlettiği kuyumcudan kolye ucu dolu bir tablanın çalınmasıyla ilgili inceleme başlatıldı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ve görgü tanıklarının ifadelerini alan polis ekipleri, 3 şüphelinin kimliğini belirledi.

Uçak bilet fiyatlarına zam mı geldi, THY uçak fiyatları ne kadar oldu, yüzde kaç zam oldu? Uçak bilet fiyatlarına zam mı geldi, THY uçak fiyatları ne kadar oldu, yüzde kaç zam oldu?

Belirlenen adreslere yapılan operasyonda A.E. ve P.Ş. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Üçüncü şüphelinin yakalanması için çalışmalar ise aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, 3 kadın altın satın alma bahanesiyle kuyumcuya girmiş. Bir şüpheli dükkanda bulunan Gökalp'ın babasını oyalarken, diğer 2 kişi de vitrindeki kolye ucu dolu tablayı çalarak olay yerinden uzaklaşmış. Hırsızlığı fark eden esnaf durumu polise bildirmiş.

Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasına da yansımış. Görüntülerde, şüphelilerin tablayı nasıl çaldıkları açıkça görülüyor.

Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.