Ünlü oyuncu Melisa Döngel'in, Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile yaşadığı iddia edilen ilişkiye dair açıklamaları gündemde.

SERGEN YALÇIN İLE İLİŞKİ İDDİALARI

Melisa Döngel'in, rapçi Sefo ile ilişkisini sonlandırmasının ardından Sergen Yalçın ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti. İkilinin Alaçatı'da birlikte tatil yaptıkları ve yakınlaştıkları iddiaları medyada geniş yankı uyandırmıştı.

6634A2C73D1C38D70Dcaec37

Ateş Kuşları bugün 17 Mayıs neden yok, var mı (final mi yaptı, dizi bitti mi) Ateş Kuşları bugün 17 Mayıs neden yok, var mı (final mi yaptı, dizi bitti mi)

SEFO'NUN TEPKİSİ

İddiaların ardından Sefo, Instagram hesabından kusma emojisi paylaşarak tepkisini dile getirmişti. Bu paylaşım, ilişki iddialarının ne kadar ciddiye alındığını gösterdi.

6634A27A3D1C38D70Dcaec2D

ARKADAŞLAR ARACILIĞIYLA TANIŞTILAR

Melisa Döngel'in, Sergen Yalçın ile Alaçatı'da tanıştığı iddia edilmişti. İkilinin ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı ve tatilde bir araya gelerek flört dönemine başladıkları konuşulmuştu.

MELİSA DÖNGEL'DEN AÇIKLAMA

Geçtiğimiz gece Kuruçeşme'de bir mekanda görüntülenen Melisa Döngel, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Döngel, şu sıralar işlerine odaklandığını ve aşk istemediğini belirtti. "Aşkı bir türlü bulamadım" diyerek aşk hayatındaki tercihlerini açıkladı.

SERGEN YALÇIN'IN GELECEĞİ

Sergen Yalçın'ın adı Beşiktaş ile anılırken, Antalyaspor'dan ayrılacağı ve Beşiktaş ile sözleşme imzalayabileceği konuşuluyor. Bu durum, Yalçın'ın kariyerinde yeni bir döneme girebileceğinin sinyallerini veriyor.