Melisa Döngel, Türk televizyon ve sinema dünyasının genç ve başarılı oyuncularından biridir. İstanbul'da 18 Eylül 1999 tarihinde doğan Döngel, Rus asıllı bir aileden gelmektedir. Eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine ilk adımını 2016 yılında "Hangimiz Sevmedik" dizisiyle atan Döngel, daha sonra birçok projede yer almıştır.

Melisa Döngel'in Kariyerindeki Başarılar

Melisa Döngel, kısa sürede dikkat çeken oyunculuğuyla televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde önemli roller üstlenmiştir. İlk olarak "Hangimiz Sevmedik" dizisinde Sevtap karakterini canlandıran Döngel, daha sonra "Arka Sokaklar" ve "Elif" gibi dizilerde de rol almıştır. Ancak gerçek çıkışını, "Bizim Hikaye" dizisinde Deniz Çelik Elibol karakteriyle yapmıştır. Bu rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmış ve sevilmiştir.

Döngel, "Sen Çal Kapımı" dizisinde Ceren Başar karakteriyle de başarılı bir performans sergilemiştir. Ardından "Sadakatsiz" ve "Aşk Mantık İntikam" dizilerinde de önemli roller üstlenerek kariyerini başarıyla sürdürmüştür.

Melisa Döngel'in Sinema Kariyeri

Sinema dünyasında da adından söz ettiren Melisa Döngel, Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı "Prestij Meselesi" adlı filmde Ayşen karakterini canlandırmıştır. Bu filmdeki performansıyla da beğeni toplamıştır.

Melisa Döngel, genç yaşına rağmen oyunculuk yeteneği ve başarılı projelerdeki performansıyla adından sıkça söz ettiren bir isim olmuştur. Türkiye'nin yetenekli genç oyuncularından biri olarak kariyerine başarıyla devam etmektedir.

Melisa Döngel'in Oynadığı Dizi ve Filmler

Arka Sokaklar - Nil
Hangimiz Sevmedik - Sevtap
Elif - Süreyya
Bizim Hikaye - Deniz Çelik Elibol
Aşk Ağlatır - Cemre Balaban
Sen Çal Kapımı - Ceren Başar
Sadakatsiz - Genç Hicran
Aşk Mantık İntikam - Çağla Yılmaz
Kusursuz Kiracı - Leyla
Dünyayla Benim Aramda - Ceren
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı - Mia de Luna
Aşk Taktikleri 2 - Feride
Kirli Sepeti - Aylin

Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor

Melisa Döngel'in Filmleri

Prestij Meselesi - Ayşen
Melisa Döngel, genç yaşına rağmen hem dizi hem de sinema alanında önemli işlere imza atan bir oyuncudur. Başarılı kariyeri ve oyunculuk yeteneği ile izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam etmektedir.