Ünlü oyuncu Melis Sezen, 'Sadakatsiz' dizisindeki performansıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak, leopar deseniyle uyumlu pozlarını paylaşarak gündeme oturdu.

Sadakatsiz'den Venedik'e

Melis Sezen, 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle geniş kitleler tarafından beğeni toplamıştı. Geçtiğimiz sene dizinin final yapmasının ardından Venedik Film Festivali'ne katılan Sezen, sırt dekolteli beyaz elbisesiyle kırmızı halıda göz kamaştırmıştı.

Beşiktaş Nuri Şahin ile anlaştı mı, Beşiktaş’ın yeni antrenörü Nuri Şahin mi? Beşiktaş Nuri Şahin ile anlaştı mı, Beşiktaş’ın yeni antrenörü Nuri Şahin mi?

Sosyal Medyada Leopar Trendi

Son olarak, 2 milyon takipçili Instagram hesabından leopar deseniyle uyumlu pozlarını paylaşan Melis Sezen, moda dünyasının ilgi odağı haline geldi. İddialı ve cesur pozlarıyla dikkat çeken Sezen, leopar desenli mayosunun üzerine giydiği trençkotla şık ve trend bir görünüm sergiledi.

Beğeni ve Yorum Yağdı

Sezen'in paylaştığı fotoğraflar kısa sürede 38 bine yakın beğeni aldı. Takipçileri, güzel oyuncunun pozlarına "Leopar aşkına!", "Kafamda Katy Perry - Roar çalıyor", ve "Çok güzelsin, nazar değmesin" gibi yorumlar yaparak beğenilerini dile getirdi.

Melis Sezen'in sosyal medyadaki bu iddialı paylaşımları, modaya ve güzellik trendlerine olan ilgisiyle bilinen takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Sezen'in gelecekteki projeleri ve paylaşımları ise merak konusu oldu.