Habertürk yazarı ve sunucusu Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, aslen nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu gibi bilgiler merak ediliyor. Peki, Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? İşte detaylar:

Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Sevgilisi Cemre Ebüzziya Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nereli, Mesleği Ne? Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Sevgilisi Cemre Ebüzziya Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nereli, Mesleği Ne?

Mehmet Akif Ersoy Kimdir?

Gazeteci, televizyoncu, yazar, muhabir ve belgesel yönetmeni Mehmet Akif Ersoy, 8 Ocak 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Ersoy, lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi'nde öğrenimine devam etti. Üniversiteden mezun olduktan sonra 2009 yılında kariyerine 6 News televizyon kanalında muhabir olarak başladı. Bir yıl sonra TRT'ye transfer olan Ersoy, 2010 yılında TRT TÜRK – Addis Ababa Temsilciliği görevine getirildi. 2011 yılında başta Libya, Yemen, Şam, Erbil olmak üzere pek çok noktada TRT temsilcisi ve savaş muhabiri olarak görev yaptı. Aynı yıl TRT TÜRK Trablus ve Sana muhabirliği görevini yürüttü. 2012 yılında, dönemin Libya lideri Muammer Kaddafi ile ölümünden önce gerçekleştirdiği son röportaj ile uluslararası alanda adından söz ettirdi.

Mehmet Akif Ersoy Hangi Takımı Destekliyor?

Gazeteci ve sunucu Mehmet Akif Ersoy'un hangi takımı desteklediği birçok kişi tarafından merak ediliyor. Ancak, Ersoy'un desteklediği takım hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Bu konuda net bir açıklama veya bilgi mevcut değildir.

Editör: Zeliha YAKUT