Mehmed: Fetihler Sultanı'nın 3. bölümünde izleyicileri büyük bir heyecan bekliyor. Dizinin bu bölümünde neler olacağına dair birkaç ipucu verilebilir.

Mehmed, tahtı babası Murad'a bırakarak Saruhan'a döner ve burada halkın ve ahilerin sorunlarıyla ilgilenir. Korsanların ticareti engellemesi büyük bir sorundur ve Mehmed, bu sorunu çözerek hem halkın isteklerini yerine getirecek hem de kendiyle ilgili bir düğümü çözecektir.

Venedikliler, Murad'a Mehmed'i şikayet ederler ve ticaretlerine zarar verdiğini iddia ederler. Ayrıca, Çandarlı da Sultan Murad'a Mehmed ile ilgili önemli deliller sunar. Bu durum Mehmed'in hesap vermesini gerektirir ve sultanın huzuruna çıkması istenir.

Bali Beyler yola çıkar ve Mehmed ya Bali Beylerle birlikte sultanın huzuruna çıkacaktır ya da suçlamaları yıkmak için korsanların başı Capello'yu yakalamaya çalışacaktır. Mehmed, Capello'yu yakalayabilecek mi yoksa sultanın huzuruna Bali Beylerle beraber eli boş mu çıkacaktır?

Haremde de sular durulmaz. Mehmed'in huzuruna çağrılması Hüma'yı endişelendirirken Halime'yi sevindirir. Mara ise Mehmed'i taht konusunda rakipsiz bırakmak istemektedir ve bunun için planlar yapar. Hüma'nın bu plana nasıl tepki vereceği ve Halime'nin karşı planı olup olmadığı merak konusudur.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şencan Karaaslan kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şencan Karaaslan kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

12 Mart Salı akşamı TRT 1'de yayınlanacak olan Mehmed: Fetihler Sultanı'nın yeni bölümü, izleyicilere büyük bir heyecan vaat ediyor.