Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi, izleyicilerini her hafta ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin 15. Bölüm fragmanı merakla beklenirken, yeni bölümle ilgili detaylar ve fragman bilgisi gündemde.

Ohl Enhanced

Mehmed: Fetihler Sultanı Son Bölümde Neler Oldu?

Son bölümde, Konstantinos Mara'yı Mehmed'e teslim ederken bütün gerçekleri açığa çıkarmış ve Çandarlı Halil'in işbirliğini ifşa etmişti. Mara, bu gerçeği Mehmed'e söyleyecek mi, yoksa Çandarlı ile yüzleşmeyi mi tercih edecek? Mehmed, siyasî hesaplaşmalardan sıkılmış ve fetih için gerekli hamleleri yapmaya karar vermiştir. Yeni hedefi: Dimitria Kalesi! Mara'nın geri dönüşü, Hala Sultan'ı endişelendirmiş ve Mihriban'ı dikkatli olması konusunda uyarmıştır. Mara'nın ise Hala Sultan'ı açığa çıkarmak için yeni ama tehlikeli bir planı vardır. Konstantinos, şehrin güvenliğini artırmak için Vatikan'dan yardım istemeye karar verir. Ancak Helena ve Sfrancis buna karşı çıkar. Konstantinos, bu birliği sağlayabilecek mi, yoksa muhalif düşüncelere yenik mi düşecek?

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler

Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Güncel gelişmeler ve fragman yayınlandığında sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Dizinin Yayın Bilgileri

  • Yayın Günü: Pazartesi
  • Saat: 20.00
  • Kanal: TRT 1

Yeni bölümle ilgili detayları ve fragman bilgilerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Editör: Zeliha YAKUT