Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi takipçileri, heyecanla yeni bölümü beklerken, 11. Bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Ancak şu an için fragmanın yayınlanmadığı biliniyor. Dizinin takipçileri, fragmanın yayınlanması için sabırsızlıkla bekliyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçtiğimiz bölümde, Karaman üzerine sefere çıkan Mehmed'in İstanbul'da yaşanabilecek bir sorunla karşı karşıya kalması dikkat çekti. Evrenesoğlu Ali, Mehmed'in davetiyle sarayda görev alırken, Çandarlı'nın da entrikaları başlamıştı. Çandarlı, Ahmed'i tahtta çıkarmak için harekete geçerken, Halime de kendi planlarına devam etti. Konstantinos'un teklifi ve Kurtçu'nun Mehmed'e karşı kurduğu tuzaklar ise dikkat çekici gelişmeler arasındaydı.

Kızılcık Şerbeti Apo (Settar Tanrıöğen) diziye geri mi dönecek? Dizi ekibi açıkladı! Kızılcık Şerbeti Apo (Settar Tanrıöğen) diziye geri mi dönecek? Dizi ekibi açıkladı!

FETİHLR SULTANI FRAGMANI SON BÖLÜM ÇIKTI MI

Mehmed: Fetihler Sultanı 11. Bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi bulunmamakla birlikte, güncel gelişmeler için dizi takipçilerinin sayfamızı ziyaret etmeye devam etmeleri önem taşıyor. Fragman yayınlandığında ise buradan izlenebilecektir.