Türkiye'nin online dizi ve film platformlarından biri olan GAİN, yeni dizisi Mahsun J. ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medya fenomeni Mahsun Karaca'nın başrolünde olduğu dizi, konusuyla ailelerin dikkatini çekiyor. Komedi türünde olmasına rağmen içeriğiyle gençleri yanlış yönlendirdiği yönünde eleştirilere maruz kalan Mahsun J., 26 Ocak'ta ilk bölümleriyle izleyiciyle buluştu. Ancak geride kalan bölümlerle birlikte dizinin eleştirilere hedef olduğu görülüyor.

MAHSUN J. 5. BÖLÜM NE ZAMAN? GAİN MAHSUN J. 1. SEZON 5. BÖLÜM ÇIKIŞ TARİHİ

GAİN üzerinden yayınlanan Mahsun J. dizisinin izleyicileri, yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merakla bekliyorlar. 26 Ocak'tan itibaren yayınlanan dizinin 4. bölümü 9 Şubat'ta ekranlara gelmişti. Şimdi ise gözler Mahsun J. 5. bölüm çıkış tarihine çevrildi.

Mahsun J. dizisinin 5. bölümü için bekleyenlerin merakı sona eriyor. GAİN'in yayın akışına göre, Mahsun J. dizisinin 5. bölümü 16 Şubat Cuma günü ekranlarda olacak.

YALI ÇAPKINI FRAGMAN (70 bölüm) yeni tanıtımı neler oldu, çıktı mı? YALI ÇAPKINI FRAGMAN (70 bölüm) yeni tanıtımı neler oldu, çıktı mı?

MAHSUN J. 1. SEZON 5. BÖLÜM ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

GAİN'in Mahsun J. dizisi, sosyal medya fenomeni Mahsun Karaca'nın başarılı performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. 1. sezonunun 5. bölümü, 16 Ocak'ta GAİN platformunda yayınlanacak.

GAİN ÜYELİK SİSTEMİ

GAİN, Türkiye'nin önde gelen online dizi ve film platformlarından biridir. Aylık üyelik sistemiyle hizmet veren GAİN, kullanıcılarına geniş bir içerik yelpazesi sunar. Ancak hizmeti ücretlidir ve kullanıcılar aylık üyelik ücreti ödemek suretiyle platformdaki içeriklere erişebilirler.

MAHSUN J. OYUNCU KADROSU

Dizide başrolü Mahsun Karaca paylaşırken, Eda Akalın, Mehtap Özdemir, Engin Yüksel, Tuğçe Yolcu, Yosi Mizrahi, Ayça Damgacı ve Fikret Urucu gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor.