Mahmut Tuncer'in kızının da ünlü bir isim olduğunu biliyor muydunuz? Müzik ve oyunculuk eğitimi alan, aynı zamanda dikkat çekici güzelliğiyle tanınan Gizem Tuncer, müzik dünyasına adım atmasıyla bazı kişiler için şaşırtıcı olabilir. Son zamanlarda verdiği kilolarla da dikkat çeken Mahmut Tuncer'in kızı Gizem, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

Yabani Now’da bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Yabani Now’da bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?

Mahmut Tuncer Kızı 1

Mahmut Tuncer'in son olarak 'Bakkal Amca Mahmut Tuncer' filmiyle gündeme geldiği biliniyor. Bugün vizyona giren filmde, ünlü türkücünün absürt bir açıdan ele alınan biyografisi, izleyenleri kahkahaya boğacak. Filmin galasına siyah önlükle katılan Tuncer, esprili bir dille film hakkında konuşarak izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Mahmut Tuncer Kızı 3

Mahmut Tuncer'in Kızı Gizem Tuncer: Hem Ses Hem Güzellik

Gizem Tuncer'in şarkıcı kimliğiyle de dikkat çektiği ve imajını yenileyerek sosyal medyada geniş ilgi gördüğü biliniyor. Kendine özgü güçlü sesiyle ve dikkat çekici güzelliğiyle adından söz ettiren Gizem, babasının mirasını sürdürerek hayranlarının takdirini kazanıyor.

Mahmut Tuncer Kızı 2

İşte Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer...

Mahmut Tuncer Kızı 5

Mahmut Tuncer Kızı 4