Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasındaki uzun süredir devam eden dava sonucunda, mahkeme Deniz Uğur'un Reha Muhtar'a aylık nafaka ödemesine karar verdi. Bu kararın ardından Deniz Uğur'un yaptığı açıklama gündem oldu. İşte, yaşanan gelişmeler ve Deniz Uğur'un nafaka açıklaması!

Mahkemenin Verdiği Karar: Nafaka Ödemesi ve Velayet Paylaşımı

Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasındaki dava sonucunda mahkeme, çiftin çocukları için nafaka ödemesine ve velayetin paylaşımına karar verdi. Mahkeme, Deniz Uğur'un kızları Mina'nın velayetini, oğlu Poyraz'ın ise Reha Muhtar'a verdi. Ayrıca Deniz Uğur'un, oğlu Poyraz için Reha Muhtar'a aylık 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine hükmetti.

Rehadeniz01

Deniz Uğur'un Açıklaması: Gururla Ödeyeceğim!

Deniz Uğur, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak dikkatleri üzerine çekti. Uğur, Reha Muhtar'a yönelik olarak, "Nafakanı aksatmadan, gururla ödeyeceğim Reha Muhtar... Çünkü adamlık bunu gerektirir. Görüldüğü üzere adam olmanın cinsiyetle ilgisi yoktur" ifadelerini kullandı.

Rehadeniz012224424

Deniz Uğur ile Reha Muhtar Boşanma Süreci ve Velayet Davası

Deniz Uğur ile Reha Muhtar, 2010 yılında boşandı. Ancak çift arasındaki ilişkide velayet konusu ve nafaka gibi hukuki süreçler uzun süredir devam etmekteydi. Uğur, daha önce 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla Muhtar'a velayet davası açmıştı.

Editör: Murat Serdar Yıldız