Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, son dönemde "Fatih" albümüyle büyük ses getirmişken sürpriz bir düet için hazırlıklar yaptığını duyurdu. Matiz, Megastar Tarkan ile düet yapacaklarını ve şarkı için doğru parçayı bulduklarında çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Mabel Matiz'in Tarkan İle Düet Heyecanı

Settar Tanrıöğen müjdeyi verdi; Diziye geri döneceğim Settar Tanrıöğen müjdeyi verdi; Diziye geri döneceğim

Mabel Matiz, Tarkan ile birlikte şarkı yapmayı çok istediğini belirterek, Tarkan'ın harika bir insan ve enerjiye sahip olduğunu vurguladı. İkili yaklaşık 1-2 yıldır tanıştıklarını ve Tarkan'ın kendisine sürekli destek olduğunu ifade etti. Ancak henüz hangi şarkıyı seslendirecekleri konusunda net bir karar vermediklerini dile getirdi.

"O Şarkı Bu Dediğimiz Anda Yaparız"

Mabel Matiz, düet şarkının kime ait olacağı konusunda belirsizlik olduğunu ancak doğru şarkıyı bulduklarında hemen çalışmaya başlayacaklarını söyledi. Saba Tümer'in "Senin şarkın mı, onun şarkısı mı?" sorusuna ise "İkisi de olabilir. Kimin şarkısı olsun diye konuşmadık. Ama 'O şarkı bu' dediğimiz anda yaparız" yanıtını verdi.

Zeynep Bastık'ın "Lan" Şarkısı Başarılı

Bu arada Mabel Matiz'in söz ve müziği kendisine ait olan "Lan" şarkısı, Zeynep Bastık tarafından seslendirilmiş ve global müzik listelerinde büyük başarı elde etmişti. Bu başarı, Mabel Matiz'in müzikal yeteneğini ve başarısını bir kez daha kanıtlamıştı.