Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, bugün yapılan kongrede yaşanan olaylar sonrası stadyumu terk etti. Aziz Yıldırım'ın kongreden ayrılması sonrası söz alan Lube Ayar'ın şike süreci hakkındaki hatırlatmaları, sarı-lacivertli taraftarların bile tepkisini çekti.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç Arasındaki Yarış

Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında geçen başkanlık yarışında her gün yeni bir olay yaşanıyor. Aziz Yıldırım'ın Vefa Küçük ile tartışmasının ardından stadyumu terk etmesi, kongrede güne damga vurdu. Bu olayın hemen ardından kürsüye çıkan Lube Ayar'ın açıklamaları, en az Aziz Yıldırım'ın bu hamlesi kadar dikkat çekti.

Lube Ayar'dan Aziz Yıldırım'a Sert Eleştiriler

Lube Ayar, Aziz Yıldırım'a yönelik yaptığı konuşmada sert eleştirilerde bulundu. Ayar, "Hiçbir Fenerbahçeli Aziz Yıldırım'a yüzlerce sayfalık falanca iddianamede adınız var, falanca tapelerde adınız geçiyor demedi. İyi ki biz de aklanın da gelin demedik," ifadelerini kullandı. Bu sözler, Fenerbahçe taraftarlarının da tepkisini çekti.

Busenaz Sürmeneli Paris Olimpiyatlarında ne zaman yarışacak? Milli Boksör Busenaz Sürmeneli kimdir, nereli, kaç yaşında? Busenaz Sürmeneli Paris Olimpiyatlarında ne zaman yarışacak? Milli Boksör Busenaz Sürmeneli kimdir, nereli, kaç yaşında?

Taraftarların Tepkisi

Lube Ayar'ın şike süreci hakkında yaptığı bu sert açıklamalar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sarı-lacivertli taraftarlar, Ayar'ın açıklamalarının gereksiz ve süreci olumsuz etkileyici olduğunu belirterek tepkilerini dile getirdi. Bu gelişmeler, Fenerbahçe camiasında gerilimi artırdı.

Editör: Zeliha YAKUT