Galatasaray Daikin, Play-off'ta Kuzeyboru'yu Yenmek İstiyor!

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, 2023-24 sezonu Vodafone Sultanlar Ligi Play-off 5/6 etabı üçüncü maçında deplasmanda Kuzeyboru ekibi ile karşılaşacak. Zorlu maça dair tüm detaylar haberimizde...

Maç Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Kuzeyboru - Galatasaray Daikin mücadelesi, 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 16.00'da Aksaray Spor Salonu'nda oynanacak.

Serinin Durumu:

Play-off 5/6 etabı ilk maçı Kuzeyboru ekibinin 3-2'lik üstünlüğüyle tamamlanırken, deplasmanda oynanan ikinci karşılaşmayı ise Galatasaray 3-2 kazandı. Serinin ikinci maçını kazanan Galatasaray Daikin seride durumu 1-1'e getirdi. Serinin üçüncü ve son maçı Aksaray'da oynanacak. Üçüncü maç sonucu seride 2 galibiyete ulaşacak takım sezonu beşinci olarak tamamlayacak.

İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir? İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir?

Maç Hangi Kanalda?

Kuzeyboru - Galatasaray Daikin karşılaşması TVF Voleybol TV'den yayınlanacak.

Maç Hakkında Bilgiler:

  • Tarih: 15 Nisan 2024
  • Saat: 16.00
  • Yer: Aksaray Spor Salonu, Aksaray
  • Seri Durumu: 1-1
  • Yayın Kanalı: TVF Voleybol TV

Maçı Nasıl İzleyebilirim?

Eğer Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı'nı destekliyorsanız ve bu heyecan dolu maçı izlemek istiyorsanız, TVF Voleybol TV'yi açmanız yeterli. Maçı internet üzerinden de izleyebilirsiniz.