Başkan Ömer Günel'in öncülüğünde Kuşadası'nın halk plajlarında başlatılan ücretsiz şezlong ve şemsiye uygulamasıyla tatilciler için müjdeli bir haber geldi. İşte, Kuşadası'nda tatil yapacaklara yönelik detaylar!

Kleopatra Plajı Sedir Adası 3

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in Girişimiyle Ücretsiz Hizmet

Kuşadası'nın halk plajlarında ücretsiz şezlong ve şemsiye uygulaması, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in öncülüğünde hayata geçirildi. Bu uygulama, tatil sezonu boyunca devam edecek ve hem bölge sakinleri hem de tatilciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

Kleopatra Plaji Sezlonglari 1024

Protokol İmzalandı: Kuşadası Belediyesi Yetkili

Kuşadası Kaymakamlığı ile Kuşadası Belediyesi arasında 20 Mayıs'ta imzalanan protokolle, Kuşadası sınırları içinde yer alan 401 bin 12 metrekarelik plaj alanının bakım, temizlik ve işletme yetkisi Kuşadası Belediyesi'ne verildi. Bu yetki, önümüzdeki 10 yıl boyunca geçerli olacak.

İstanbul'da inanılmaz saldırı! Camide imamı okla vurdu, saldırgan kim, yakalandı mı? İstanbul'da inanılmaz saldırı! Camide imamı okla vurdu, saldırgan kim, yakalandı mı?

Buyukada Aya Nikola Plaji2

Kuşadası'nda Tatilcilere Müjde: Şezlong ve Şemsiye Artık Ücretsiz

Başkan Ömer Günel'in kararıyla ilk olarak marina yanında bulunan halk plajında başlatılan ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmeti, plaj ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü. Serinlemek için plaja gelen Kuşadalılar ve tatilciler artık ücretsiz olarak sunulan şezlong ve şemsiyelerden faydalanabiliyor.

Kleopatra Plajinin Denizi 1024X5

Deniz ve Güneşin Keyfi

Plajda çalışanlarından ücretsiz şezlonglarını alan ziyaretçiler, deniz ve güneşin keyfini doyasıya çıkarıyorlar. Bu uygulama sayesinde hem yerel halk hem de tatilciler, plaj keyfini ücretsiz olarak yaşamanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Editör: Murat Serdar Yıldız