Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, heyecan dolu yeni bölüm fragmanıyla izleyicileri meraklandırdı. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizi, bu hafta büyük olaylara sahne olacak. Ahmet'in ani ölümüyle gerilim yükselirken, Obada yaşananlar Osman Bey'i zorlu bir mücadelenin içine sürükleyecek.

Osman Bey'i nasıl bir tehlike bekliyor? İşte Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde yaşanacaklar...

Bu hafta yayınlanacak Kuruluş Osman bölümünde, Ahmet'in ölümü Obada büyük bir gerilime sebep olurken, Osman Bey fitneyi sona erdirmek için kararlı bir plan yapar. Ancak bu planı gerçekleştirmek hiç de kolay olmayacak. İbrahim Bey ve Yakup Bey obada alıkonurken, Candaroğulları'nın intikam yemini de dikkat çekiyor. Melike Hatun ve İbrahim Bey, oğullarının intikamını almak için birleşir ve nasıl bir plan yapacakları merak konusu.

Osman Bey’i nasıl bir tehlike bekliyor? İşte Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde yaşanacaklar...

Diğer yandan, Alaeddin Bey ve Gonca Hatun'un kaçak nikahı büyük yankı uyandırırken, Orhan ve Mehmet arasındaki mücadele de nefesleri kesiyor. Obada yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra, Ulcay ve Mehmet Bey'in birliği de dikkat çekiyor. Ulcay'ın kurtarma planı ve Osman Bey'in karşılaşacağı tehlike ise izleyicileri meraklandırıyor.

Cem Garipoğlu yaşıyor mu, ölen gerçek Cem Garipoğlu değil mi, dublörü mü öldü? Cem Garipoğlu yaşıyor mu, ölen gerçek Cem Garipoğlu değil mi, dublörü mü öldü?

Osman Bey’i nasıl bir tehlike bekliyor? İşte Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde yaşanacaklar...

Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanı, izleyicilere büyük bir heyecan vaat ediyor. Osman Bey'in planı, obada yaşanan gerilim ve karakterler arasındaki mücadeleler, dizinin bu haftaki bölümünde merak uyandıran unsurlar olarak öne çıkıyor. İzleyiciler, dizinin yeni bölümünde neler olacağını heyecanla bekliyor.

Osman Bey’i nasıl bir tehlike bekliyor? İşte Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde yaşanacaklar...