Selen Görgüzel estetik oldu sonra dansıyla ortalığı salladı, ilginç dansıyla binlerce yorum yağdı! Selen Görgüzel estetik oldu sonra dansıyla ortalığı salladı, ilginç dansıyla binlerce yorum yağdı!

Ünlü oyuncu Görkem Sevindik ile milli basketbolcu Kübra Siyahdemir, 2020 yılında sade bir törenle evlenmişti. Ancak, çiftin geçen ay sessiz sedasız bir şekilde boşandığı ortaya çıktı. İşte boşanma süreci ve detaylar:

SESSİZ SEDASIZ BOŞANDILAR

Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir çiftinin boşanma haberleri, sosyal medyada gündeme bomba gibi düştü. Geçen ay anlaşmalı olarak boşandıkları belirtilen çiftin, boşanma sürecini sessiz sedasız tamamladığı öğrenildi.

KÜÇÜKÇEKMECE AİLE ADLİYESİ'NDE BOŞANDILAR

Boşanmanın Küçükçekmece Aile Adliyesi'nde gerçekleştiği belirtildi. Çiftin, anlaşmalı bir şekilde boşandığı ve herhangi bir sorun yaşamadan evliliklerini sonlandırdığı ifade edildi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN TAKİP DEVAM EDİYOR

Çiftin boşanma haberinin ardından dikkat çeken bir detay ise, sosyal medya hesaplarından birbirlerini hala takip etmeleriydi. Bu durum, ikilinin boşanma sonrası da iyi niyetle ayrıldıklarını gösterdi.

KÜBRA SİYAHDEMİR KİMDİR?

Kübra Siyahdemir, 21 Haziran 1986'da İzmit'te doğdu. 1,82 metre boyundaki Siyahdemir, forvet pozisyonunda oynamaktadır. Milli basketbolcu olan Siyahdemir'in kariyeri ve sporculuk başarıları da dikkat çekmektedir.

Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir çiftinin sessiz sedasız boşanması, hayranlarını şaşırttı. Ancak, çiftin boşanma sürecini iyi niyetle tamamlamış olmaları, takipçileri tarafından olumlu karşılandı.