NOW TV'de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan "Korkma Ben Yanındayım" dizisi, izleyicileri duygusal ve etkileyici hikayesiyle ekrana kilitlemeye devam ediyor. Şevket Çoruh, Nilsu Berfin Aktaş, Eren Ören ve Didem Balçın gibi usta oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi, seyircileri her bölümüyle derinden etkilemeyi başarıyor.

Kızılcık Şerbeti hangi ailenin hikayesi, gerçek hayatta Denizlili aile kim? Kızılcık Şerbeti Ünal ailesi gerçekte kimdir? Kızılcık Şerbeti hangi ailenin hikayesi, gerçek hayatta Denizlili aile kim? Kızılcık Şerbeti Ünal ailesi gerçekte kimdir?

Başrollerde Şevket Çoruh, Nilsu Berfin Aktaş, Eren Ören ve Didem Balçın'ın yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisi, başarılı kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizinin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı ve izleyicileri merakla bekleyiş başladı.

Dizinin yönetmen koltuğunda Merve Çolak otururken, senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alınıyor. Lise yıllarında annelikle başlayan bir hikayeyi konu alan dizi, İnci ve Aylin'in duygusal serüvenini ekrana taşıyor.

Yeni bölümde neler olacak? Seher, yanıtlarının yalnızca İnci’de olduğu sorular ile karşı karşıya kalırken, günlük yaşamını sürdürmeye çalışırken bir yandan da kızının başına açtığı dertleri temizlemeye uğraşır. Okulda hızla yayılan haberle yönetimi sıkılaştıran Turgut, oğlu Mert ile sınanırken Mert, babasının hiç görmek istemeyeceği bir yüzle tanışır.

Selo, ailesinden en ufak bir sırrı bile saklayamazken asıl sırrın kendisinden saklandığını fark edebilecek midir? Seher, İnci’nin sağlığı için endişelenince aldığı riskle başlarına daha büyük bir bela açar ve bu yükü daha fazla tek başlarına taşıyamayacaklarını anlar. İnci’den aldığı yanıtlarla sorumluluğu taşıması gerektiğini düşündüğü bir başkasının kapısını çalar.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisinin yeni bölümü 30 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'da NOW TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümü için geri sayım başladı.