Ünlü oyuncu Barış Kılıç, son dönemde adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi başarılı dizilerle duyurdu. Şimdilerde ise Evrim Alasya ile kamera karşısına geçen Barış Kılıç'ın gözlerden uzak yaşadığı aşk hayatı merak ediliyor. Oyuncunun özellikle eşi ve evlilik hayatı hakkında merak edilenler arasında yer alıyor.

Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya, Arguvan'da dünyaya geldi. 1983 yılında İstanbul'a taşınan Kılıç, Okmeydanı Anadolu Lisesi'ni tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu.

Mezuniyetinin ardından Amerika'ya giderek yabancı dilini geliştiren ve Türkiye'ye dönen Kılıç, Yeditepe Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Üniversite birinci sınıftan itibaren reklam filmlerinde oyunculuk yapmaya başlayan Barış Kılıç, 1999 yılında bir oyuncu arkadaşı ile bir cips reklamı için seçmelere gittiğinde oyunculuk kariyeri başladı.

2004 yılında "Bütün Çocuklarım" adlı dizi film ile dizi film oyuncusu olan Barış Kılıç, bu zamana kadar birçok yapımda rol aldı. Ancak, Barış Kılıç'ın ailesi ve özel hayatı hakkında pek bilgi bulunmamaktadır.

17 yıl önce evlendiği ve gözünden sakındığı eşi ise henüz kamuoyu ile paylaşılmamıştır. Ancak, yakın çevresine göre Barış Kılıç, evliliğinde mutlu bir birliktelik sürdürmektedir.