Ünlü oyuncu Feyza Civelek, "Adını Feriha Koydum" dizisindeki Lara karakteriyle adını duyurdu. Ancak kilo verme süreciyle dikkatleri üzerine çekti. Spor ve diyetle 78 kilodan 58 kiloya düşen Civelek, adeta bambaşka biri oldu.

DEĞİŞİM VE DİKKAT ÇEKEN GÜZELLİK SIRLARI

Civelek, kilo verme sürecinde her gün 1.5 saat yürüdüğünü ve sebze ağırlıklı beslendiğini belirtti. Bedeninin 42'den 34'e dönüşümü, sağlıklı yaşam tarzının bir göstergesi oldu.

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE NİLAY KARAKTERİYLE

Şimdilerde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Nilay karakterine hayat veren Civelek, aşk, entrika ve sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Dizideki performansıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

MELİS CİVELEK: ÜNLÜ SENARİST VE ANNEM

Feyza Civelek'in annesi Melis Civelek ise Kızılcık Şerbeti dizisinin senaristi olarak görev yapıyor. Melis Civelek, kariyerine çeşitli kanallarda genel müdürlük ve genel yayın yönetmenliği yaparak başladı ve daha sonra senaryo yazarlığına yönelerek başarıya ulaştı. Şu anda kızıyla aynı projede yer almanın gururunu yaşıyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi