Kızılcık Şerbeti dizisi cuma kaşamlar ekranlara geliyor. Yeni bölüm fragmanında Doğa2nın Giray karakteri ile sohbet ettiği anlar yer aldı. Diziye yeni katılan Giray karakterini oyuncu Kaan Taşaner canlandırıyor. Peki Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü bu akşam izleyicilerle buluşacak. Birçok ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı diziye Kaan Taşaner de dahil oldu. Kaan Taşaner, Kızılcık Şerbeti dizisinde Giray karakterine hayat verecek. Peki Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında?

KAAN TAŞANER KİMDİR?
Kaan Taşaner, 23 Nisan 1979 tarihinde doğdu. Konya S.Ü. Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, Karanlıkta İlk Işık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla attı, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı, televizyondaki ilk rolünü Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandırdı, takip eden yıllarda televizyon ve tiyatroya birlikte devam etti, 2010-2012 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide, "Erdoğan Yaşaran" rolünü kabul etti ve bu sayede, adını ilk kez sürekli bir projede duyurmuş oldu. 2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Kuzey Güney adlı TV dizisinde Şeref Komiser rolünü canlandırmıştır. Oyuncu , 2014 yılının Aralık ayında Diriliş Ertuğrul dizisinde "Gündoğdu" karakterini canlandırdı. Ancak senaryo gereği diziden ayrılan Kaan Taşaner daha sonra 2016 yılında Rengarenk adlı dizide oynadı. Oyuncu aynı zamanda tiyatro sanatçısı Sacide Taşaner'in oğludur.