Dizinin hikayesindeki perde arkasına bir göz atmak gerekirse, Görkem karakteri dizinin başından beri izleyicileri şaşırtmayı başardı. Gerek hırslı ve manipülatif tavırlarıyla, gerekse de ilişkilerinde yarattığı karmaşayla, Görkem, Kızılcık Şerbeti'nin vazgeçilmez karakterlerinden biri haline geldi. Ancak son zamanlarda yaşanan gelişmeler, karakterin geleceği konusunda belirsizlik yaratmış durumda.

KIZILCIK ŞERBETİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Özellikle Kıvılcım ve Ömer'in ilişkisine dair yaşanan sürpriz gelişmeler, Görkem'in de yeniden ortalığı karıştıracağına işaret ediyor. Ömer'in Görkem ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra, dizideki dinamikler değişmeye başladı. Sezon Finaline girmeden bu durum, Görkem'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı sorusunu gündeme getirdi.

Görkem 1

Sandık Kokusu Atilla nerede, dizide neden yok? Diziden neden ayrıldığı belli oldu! Sandık Kokusu Atilla nerede, dizide neden yok? Diziden neden ayrıldığı belli oldu!

GÖRKEM DİZİDE KALACAK MI GİDECEK Mİ?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgilere göre, Özge Özacar'ın sözleşmesi sezon sonuna kadar devam ediyor. Ancak gelecek sezon için de dizide yer alacağına dair duyumlar bulunuyor. Bu durum, izleyicileri Görkem'in geleceği konusunda merak içinde bırakıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcıları ve senaristleri, karakterlerin geleceği konusunda genellikle izleyicilere sürprizler yapmayı tercih ediyor. Bu nedenle Görkem'in akıbetiyle ilgili kesin bir bilgi vermek şu aşamada mümkün değil. Ancak diziye olan ilgi ve merak, Görkem'in hikayesinin de gelecekte daha fazla ön plana çıkabileceğine işaret ediyor.