Kızıl Goncalar, bölüm ilk fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Türkiye'nin dizi gündeminin zirvesine yerleşti. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Kızıl Goncalar tarikatının sahnelerinin nerede geçtiğini de merak ediyor. Kızıl Goncalar nerede çekildi sorusu haberimizin devamında.

Kızıl Goncalar Nerede Çekiliyor?

Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in yazdığı Kızıl Goncalar dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu.

Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinin sahnelerinin çekildiği yer, ilk günden bu yana kamuoyunun ilgi odağı oldu!

Now TV'de yenilenen adıyla yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin çekimlerine iki kez yasak gelmesi nedeniyle Fatih'teki çekim yeri Beykoz'daki yaylaya taşındı.

Kızıl Goncalar dizisindeki konaklama sahneleri oldukça ilgi görüyor. Ekranın önündekiler derviş galerisinin nerede olduğunu ve gerçek bir yer olup olmadığını soruyor. Platon'a aktarılan dizideki derviş galerisi sahneleri de Konstantinopolis'te geçiyor.

Kızıl Goncalar dizisi aynı zamanda İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi bölgelerinde de çekiliyor.

Kızıl Goncalar Konusu Nedir?

Kızıl Goncalar dizisi, Meryem ile farklı görüşlere sahip Atatürkçü ve psikiyatrist Levent'in yollarının kesişmesiyle başlıyor.

Kızıl Goncalar’ın teması şudur:

Sandık Kokusu’nun Irmak’ı Meriç Aral'ın düğünü bu defa da ertelendi! Serkan Keskin bakın ne dedi? Sandık Kokusu’nun Irmak’ı Meriç Aral'ın düğünü bu defa da ertelendi! Serkan Keskin bakın ne dedi?

“Meryem, kızını okula göndermek için Van'dan İstanbul'a gelir ve kızıyla birlikte Hayranlar adlı bir tarikatın apartman dairesinde kalır. Ancak Meryem tarikatın kızıyla ilgili planlarından habersizdir.
Kızıl Goncalar dizisi, inanç ve görüş farklılıklarına rağmen annelik ve babalığın çocuklar söz konusu olduğunda birleştirici gücüne de vurgu yapıyor.

Kızıl Goncalar Uyarlama mı?

Dindar bir Atatürkçü olan psikiyatrist Levent ile bağnaz bir tarikatta yaşayan Meryem'in kesişen kaderlerini konu alan Kızıl Goncalar dizisi bir uyarlama değil tamamen kurgu bir hikayedir.