Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

Mert Turak, İzmir doğumlu olup tiyatroya olan ilgisi genç yaşlarda başladı. İlkokul eğitimini İzmir'de tamamladıktan sonra lise yıllarında İzmir Kültür-Sen Amatör Tiyatro Topluluğu'nda sahne deneyimi kazandı.

ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ VE PROFESYONEL KARİYER

Üniversite eğitimine Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde başlayan Turak, ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Oyunları Bölümü'ne geçiş yaptı ve bu alanda eğitimini tamamladı. 2003 yılında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda kadrosuz oyuncu olarak profesyonel kariyerine adım attı.

TELEVİZYON VE SİNEMA KARİYERİ

2007 yılında "Şöhret Okulu" adlı dizide rol alarak televizyon dünyasına giriş yapan Turak, daha sonra çeşitli sinema filmlerinde de rol aldı. En dikkat çekici performanslarından biri, 2015 yapımı "Mucize" adlı filmdeki rolü oldu.

ÖZEL HAYATI VE EVLİLİĞİ

Turak, genellikle özel hayatını medyadan uzak tutmayı tercih ediyor. Ancak bilinenlere göre oyuncunun geçmişte evlilik yaptığı ve evliliğinin 3 yıl sürdüğü biliniyor. Turak, evlilik dönemi ve özel hayatı hakkında detaylı bilgi vermemeyi tercih ediyor.

SON PROJELER VE GELECEK PLANLARI

Şimdilerde Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu gibi önemli isimlerle projelerde yer alan Mert Turak'ın oyunculuk kariyeri ve gelecek planları merakla bekleniyor. Turak'ın yetenekleri ve başarılı kariyeri, Türk televizyon ve sinemasında kendine sağlam bir yer edinmesini sağlıyor.